Knygos „Pasmerktas mirti. Kovinga Jordano Poškaičio gyvenimo istorija“ pristatymas

Knygos „Pasmerktas mirti. Kovinga Jordano Poškaičio gyvenimo istorija“ pristatymas

Vasario 23 d. (ketvirtadienį) 18.30 val. Kauno miesto Vinco Kudirkos viešoji biblioteka kviečia į Vidmantos Kazimieros Poškaitienės knygos „Pasmerktas mirti. Kovinga Jordano Poškaičio gyvenimo istorija“ pristatymą bibliotekoje (A. Mapu g. 18, Senamiestyje). Dalyvaus knygos autorė ir Rytų kovos menų meistras Jordanas Poškaitis.
J. Poškaitis – sporto klubo „Naglis“ vadovas ir treneris, daugkartinis Lietuvos, Europos ir Pasaulio Bušido, Shidokan karatė čempionatų nugalėtojas, turintis 15 metų patirtį ugdant aukščiausio lygio sportininkus ir čempionus psichologinio pasiruošimo ir kovos taktikos. „Kaskart, kai manęs paklausia, kas paskatino parašyti sūnaus gyvenimo istoriją, kodėl ėmiausi šio darbo, kam visa tai bus įdomu ir reikalinga, nedvejodama atsakau, kad kiekvieno žmogaus gyvenimas yra tarsi atskira, nepakartojama knyga. Nuo vaikystės siekiau ugdyti sūnaus emocinį intelektą, kuris lemia žmogaus santykį su savimi ir kitais, gebėjimą suprasti bei kontroliuoti savo bei kitų pojūčius, emocijas, susidoroti su rūpesčiais ir netikėtais išūkiais.
Manau, pasisekė užauginti motyvuotą, emociškai brandų žmogų, gebantį mąstyti, vertinti situaciją, siekti užsibrėžto tikslo. Sūnus, kuriam skiriu šį leidinį, gyvenime surado savo sritį. Jis drąsiai svajoja, nebijo suklysti, iššūkius sutinka mėgaudamasis, o kiekvieną pralaimėjimą priima kaip vertingą gyvenimo pamoką, suvokdamas, kad sėkmė – tai žingsniavimas nuo vienos nesėkmės prie kitos, neprarandant noro siekti vis daugiau. Visa tai jam ne tik atveria naujas galimybes, bet ir skatina tobulėti“ – teigia knygos autorė.


Parašykite komentarą