Socialinė kampanija „Mokomės bendrauti. Būkime dėmesingi savo ir kito jausmams!

Socialinė kampanija „Mokomės bendrauti. Būkime dėmesingi savo ir kito jausmams!

Tarpusavio santykių su kitais kūrimas, pasitikėjimo savimi stiprinimas, jausmų atpažinimas ir valdymas, konfliktų sprendimas – įgūdžiai svarbūs kiekvienam, kad ir kokio amžiaus bebūtume. Šie įgūdžiai mums padeda pažinti pyktį, suvaldyti agresiją ir išvengti smurtinio elgesio. Šeimos santykių institutas kartu su Kauno apskrities, Birštono, Kaišiadorių raj., Kalvarijos, Kazlų Rūdos Jurgio Dovydaičio, Kėdainių raj. Mikalojaus Daukšos, Marijampolės Petro Kriaučiūno, Šakių raj. savivaldybių viešosiomis bibliotekomis kviečia bendruomenės narius prisijungti prie socialinės kampanijos ir prisidėti prie saugesnės, draugiškesnės aplinkos vienas kitam kūrimo bei pagarbaus bendravimo bei dalinasi konfliktų sprendimo būdais. 

Būkime dėmesingi savo ir kito jausmams! Išmokite atpažinti ir įvardinti emocijas, taikiai spręsti konfliktus ir įveikti stresą (žr. straipsnį žemiau).
Norint gauti daugiau informacijos apie socialinę kampaniją, prašome kreiptis į VšĮ Šeimos santykių institutą, el. paštas: pagalba@ssinstitut.lt , tel. +37069823995, www.ssinstitut.lt