Kauniečiai kviečiami į Sveikatos dieną bibliotekoje

Kauniečiai kviečiami į Sveikatos dieną bibliotekoje

Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešoji biblioteka kviečia kauniečius į Sveikatos dieną bibliotekoje. Renginys vyks balandžio 7 d. nuo 11 iki 13 val. Suaugusiųjų vartotojų aptarnavimo skyriuje, Laisvės al. 57. Jo metu specialistai kvies pasimatuoti kraujospūdį, atlikti kūno sudėties analizę ir sužinoti daug naudingų dalykų apie sveikatą.
Vinco Kudirkos viešoji biblioteka nuolat kviečia kauniečius į įvairius renginius, paskaitas ir parodas. Renginiai sveikatos temomis bibliotekoje – vieni populiariausių. Būtent todėl nuspręsta balandžio 7-ąją – Pasaulinę sveikatos dieną, bendradarbiaujant su Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuru, pakviesti kauniečius labiau domėtis savo sveikata. Renginio laikas taip pat pasirinktas neatsitiktinai – šiuo metu bibliotekoje būna daugiausia skaitančių senjorų, o ir aplink dirbantiems žmonėms bus patogu per pietų pertrauką užsukti į biblioteką.  
Visuomenės sveikatos specialistai renginio metu kvies pasimatuoti kraujospūdį ir CO kiekį iškvepiamame ore, atlikti kūno sudėties analizę, sužinoti daug naujų naudingų dalykų, pasitikrinti savo žinias apie sveikatą viktorinoje ir laimėti prizų.
Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešoji biblioteka kviečia rūpintis savo sveikata ir balandžio 7 d. 11–13 val. užsukti Suaugusiųjų vartotojų aptarnavimo skyrių, esantį Laisvės al. 57.

Daugiau informacijos: Monika Straupytė, vyresnioji bibliotekininkė viešiesiems ryšiams, tel. (8 37) 22 23 57, el. p. monika.straupyte@kaunas.mvb.lt.  


Parašykite komentarą